A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 23: Варіння цукрових сиропів.

Дата: 05.11.2022 18:11
Кількість переглядів: 67

ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.

Тема 4: Приготування сиропів (3 години).

Тема уроку 23: Варіння цукрових сиропів.

 

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

http://goodhouse.com.ua/poradi/13475-yak-zvariti-cukrovij-sirop-dlya-varennya-prosochennya-korzhiv-torta-biskvita-kompotu-na-zimu-koktejliv-proporcii-vodi-i-cukru-recept-yak-pravilno-prigotuvati-invertnij-karamelnij-glyukoznij-.html

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора