A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 10.10.2022 року по 14.10.2022 року

Дата: 08.10.2022 18:03
Кількість переглядів: 58

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ЧЕТВЕР

13.10.2022 р.

4.

11:15-12:00

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

ЗПК 10.

Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів.

Урок 6: Характеристика допоміжної сировини.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://studopedia.com.ua/1_132167_harakteristika-sirovini.html

https://uk.baker-group.net/technology-and-recipes/technology-confectionery-industry/preparation-of-raw-materials-for-production.html

 

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора