Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 10.10.2022 року по 14.10.2022 року
Дата: 08.10.2022 18:03
Кількість переглядів: 58
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ЧЕТВЕР 13.10.2022 р. |
4. |
11:15-12:00 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
ЗПК 10. Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів. Урок 6: Характеристика допоміжної сировини. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. https://studopedia.com.ua/1_132167_harakteristika-sirovini.html
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|