A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 12: Оперативне планування роботи виробництва, його сутність.

Дата: 05.11.2022 18:02
Кількість переглядів: 80

П’ЯТНИЦЯ, 11.11.2022 р.

Тема уроку 12: Оперативне планування роботи виробництва, його сутність.

 

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://infotour.in.ua/radchenko4-1.htm#:~:text=Сутність%20оперативного%20планування%20полягає%20в,цехів%2C%20бригадири%2C%20працівники%20бухгалтерії

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора