Тема уроку 11: Основи меню значення правильного та чіткого оформлення меню. Порядок запису страв меню.
Дата: 05.11.2022 17:59
Кількість переглядів: 41
ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.
Тема уроку 11: Основи меню значення правильного та чіткого оформлення меню. Порядок запису страв меню.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
Стор 132 – 136.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com