A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 11: Основи меню значення правильного та чіткого оформлення меню. Порядок запису страв меню.

Дата: 05.11.2022 17:59
Кількість переглядів: 41

ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.

Тема уроку 11: Основи меню значення правильного та чіткого оформлення меню. Порядок запису страв меню.

 

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007. 

В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"

Стор 132 – 136.

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора