Тема уроку 10: Організація роботи ресторанів, кафе, буфетів, барів, роздавалень на підприємствах харчування.
Дата: 05.11.2022 17:57
Кількість переглядів: 89
ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.
Тема уроку 10: Організація роботи ресторанів, кафе, буфетів, барів, роздавалень на підприємствах харчування.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
Стор. 26-41.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com