Тема уроку 37: Креми, їх призначення в кондитерському виробництві.
Дата: 19.11.2022 17:43
Кількість переглядів: 38
ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.
Тема 7: Приготування масляних кремів (5 годин).
Тема уроку 37: Креми, їх призначення в кондитерському виробництві.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 226 – 229.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com