Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.
Дата: 05.03.2023 17:42
Кількість переглядів: 51
П’ЯТНИЦЯ, 10.03.2023 р.
Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Навчальний матеріал: https://rada.info/upload/users_files/05536359/3d82ea26113d68a5936b1cb527dfbdee.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання. Підготувати реферат на тему: “Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів».
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com