A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.

Дата: 05.03.2023 17:42
Кількість переглядів: 51

П’ЯТНИЦЯ, 10.03.2023 р.

Тема уроку 9: Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Навчальний матеріал: https://rada.info/upload/users_files/05536359/3d82ea26113d68a5936b1cb527dfbdee.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання. Підготувати реферат на тему: “Гігієнічна оцінка якості яєць та яйцепродуктів». 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора