A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 40: Лабораторно-практична робота «Розбирання туш м’яса на частини».

Дата: 05.11.2022 17:41
Кількість переглядів: 26

П’ЯТНИЦЯ, 11.11.2022 р.

Тема уроку 40: Лабораторно-практична робота «Розбирання туш м’яса на частини».

 

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=Q6g8OAOZ8Ns

https://www.youtube.com/watch?v=N5rmTiEyekY

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора