Тема уроку 40: Лабораторно-практична робота «Розбирання туш м’яса на частини».
Дата: 05.11.2022 17:41
Кількість переглядів: 26
П’ЯТНИЦЯ, 11.11.2022 р.
Тема уроку 40: Лабораторно-практична робота «Розбирання туш м’яса на частини».
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://www.youtube.com/watch?v=Q6g8OAOZ8Ns
https://www.youtube.com/watch?v=N5rmTiEyekY
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com