A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 39: Технологія приготування напівфабрикатів з птиці і субпродуктів.

Дата: 05.11.2022 17:39
Кількість переглядів: 77

ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.

Тема уроку 39: Технологія приготування напівфабрикатів з птиці і субпродуктів.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

https://vseosvita.ua/library/tehnologia-prigotuvanna-naturalnih-napivfabrikativ-z-ptici-i-dicini-465910.html

https://naurok.com.ua/rozrobka-uroku-na-temu-prigotuvannya-napivfabrikativ-iz-subproduktiv-pechinka-smazhena-mozok-vidvarniy-serce-varene-ta-in-vimogi-do-yakosti-zapravlennya-ptici-pidgotovka-ptici-do-292505.html

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора