A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 36: Недоліки при приготуванні желе та методи усунення.

Дата: 19.11.2022 17:38
Кількість переглядів: 67

ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.

Тема уроку 36: Недоліки при приготуванні желе та методи усунення.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 254-256.

Теоретичний матеріал: Технологія приготування желе.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора