Тема уроку 36: Недоліки при приготуванні желе та методи усунення.
Дата: 19.11.2022 17:38
Кількість переглядів: 67
ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.
Тема уроку 36: Недоліки при приготуванні желе та методи усунення.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 254-256.
Теоретичний матеріал: Технологія приготування желе.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com