A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 37: Технологія приготування січеної натуральної маси.

Дата: 05.11.2022 17:34
Кількість переглядів: 50

ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.

Тема уроку 37: Технологія приготування січеної натуральної маси.

 

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

http://gpl.co.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=132:preparation-cutlet-and-january-masses&catid=34:special-subjects&Itemid=169#:~:text=Для%20приготування%20натуральної%20січеної%20маси,%2C%20сіль%2C%20перець%20і%20перемішують

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора