Тема уроку 34: Приготування желе на агарі.
Дата: 19.11.2022 17:29
Кількість переглядів: 43
ВІВТОРОК, 22.11.2022 р.
Тема уроку 34: Приготування желе на агарі.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 254-256.
https://www.youtube.com/watch?v=as7JmqMghQE
Теоретичний матеріал: Технологія приготування желе.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com