Тема уроку 34: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса баранини, свинини.
Дата: 05.11.2022 17:25
Кількість переглядів: 70
ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.
Тема уроку 34: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса баранини, свинини.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch14/grupa-22-napivfabrikati_z_m-jasa_svinini.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Заповнити таблицю напівфабрикатів.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com