A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 34: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса баранини, свинини.

Дата: 05.11.2022 17:25
Кількість переглядів: 70

ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.

Тема уроку 34: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса баранини, свинини.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch14/grupa-22-napivfabrikati_z_m-jasa_svinini.pdf

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Заповнити таблицю напівфабрикатів.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора