A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 33: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса яловичини.

Дата: 05.11.2022 17:23
Кількість переглядів: 68

ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.

Тема уроку 33: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса яловичини.

 

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

https://vseosvita.ua/library/prigotuvanna-naturalnih-masnih-napivfabrikativ-z-alovicini-465697.html

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора