Тема уроку 33: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса яловичини.
Дата: 05.11.2022 17:23
Кількість переглядів: 68
ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.
Тема уроку 33: Технологія приготування напівфабрикатів з натурального м’яса яловичини.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://vseosvita.ua/library/prigotuvanna-naturalnih-masnih-napivfabrikativ-z-alovicini-465697.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com