A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 32: Способи приготування напівфабрикатів з м’яса.

Дата: 05.11.2022 17:21
Кількість переглядів: 67

ВІВТОРОК, 08.11.2022 р.

Тема уроку 32: Способи приготування напівфабрикатів з м’яса.

 

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

http://eduspanpal.ucoz.ua/Karyagina/vir_navch/zoshit/opornij_konspekt_po_temiobrobka_mjasa.pdf

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора