A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 31: Сортування і кулінарне використання частин м’яса свинини.

Дата: 05.11.2022 17:19
Кількість переглядів: 53

ПОНЕДІЛОК, 07.11.2022 р.

Тема уроку 31: Сортування і кулінарне використання частин м’яса свинини.

 

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

https://lubbook.org/book_317_glava_34_3.Sortuvannjaі_kulіnarne_v.html

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора