A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів, гігієнічна оцінка якості хліба та хлібопродуктів.

Дата: 12.03.2023 17:17
Кількість переглядів: 67

П’ЯТНИЦЯ, 17.03.2023 р.

Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів, гігієнічна оцінка якості хліба та хлібопродуктів.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”.  Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Навчальний матеріал: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів, гігієнічна оцінка якості хліба та хлібопродуктів.

Урок № 10. Тема: «Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи)». «Гігієнічна обробка якості хліба та хлібопродуктів».

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора