Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів, гігієнічна оцінка якості хліба та хлібопродуктів.
Дата: 12.03.2023 17:17
Кількість переглядів: 67
П’ЯТНИЦЯ, 17.03.2023 р.
Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів, гігієнічна оцінка якості хліба та хлібопродуктів.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Навчальний матеріал: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів, гігієнічна оцінка якості хліба та хлібопродуктів.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com