Тема уроку 30: Розбирання і обвалювання свинячої задньої частини туші.
Дата: 05.11.2022 17:16
Кількість переглядів: 53
ПОНЕДІЛОК, 07.11.2022 р.
Тема уроку 30: Розбирання і обвалювання свинячої задньої частини туші.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
http://um.co.ua/1/1-1/1-142667.html
https://what.com.ua/sviniacha-tysha-rozbirannia/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Замалювати в зошит розбирання туш. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com