Тема уроку 20: Значення постачання сировини та його джерела.
Дата: 12.03.2023 17:09
Кількість переглядів: 61
ПЯТНИЦЯ, 17.03.2023 р.
Тема 5: Організація постачання підприємств (5 годин).
Тема уроку 20: Значення постачання сировини та його джерела.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
https://tourlib.net/books_ukr/arhipov3.htm
Інформаційний матеріал:
https://tourlib.net/books_ukr/arhipov3.htm
https://studfile.net/preview/7797369/page:10/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com