A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 23: Знання основ проведення бракеражу виробів. Характеристика тари та ваговимірювального обладнання.

Дата: 26.03.2023 17:05
Кількість переглядів: 73

ЧЕТВЕР, 30.03.2023 р.

Тема 5: Організація постачання підприємств (5 годин).

Тема уроку 23: Знання основ проведення бракеражу виробів. Характеристика тари та ваговимірювального обладнання.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

https://tourlib.net/books_ukr/arhipov3.htm

Інформаційний матеріал:

https://tk.znu.edu.ua/nmk/Ustatkuvannya_rest_lec20.pdf 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора