Тема уроку 23: Знання основ проведення бракеражу виробів. Характеристика тари та ваговимірювального обладнання.
Дата: 26.03.2023 17:05
Кількість переглядів: 73
ЧЕТВЕР, 30.03.2023 р.
Тема 5: Організація постачання підприємств (5 годин).
Тема уроку 23: Знання основ проведення бракеражу виробів. Характеристика тари та ваговимірювального обладнання.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
https://tourlib.net/books_ukr/arhipov3.htm
Інформаційний матеріал:
https://tk.znu.edu.ua/nmk/Ustatkuvannya_rest_lec20.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com