A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 105: Значення простих і нарізних поштучних тістечок. Тема уроку 106: Асортимент і класифікація тістечок.

Дата: 12.03.2023 17:03
Кількість переглядів: 155

ПЯТНИЦЯ, 17.03.2023 р.

Тема 19: Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста (8 годин).

Тема уроку 105: Значення простих і нарізних поштучних тістечок. Тема уроку 106: Асортимент і класифікація тістечок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 270 - 284

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора