Тема уроку 105: Значення простих і нарізних поштучних тістечок. Тема уроку 106: Асортимент і класифікація тістечок.
Дата: 12.03.2023 17:03
Кількість переглядів: 155
ПЯТНИЦЯ, 17.03.2023 р.
Тема 19: Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста (8 годин).
Тема уроку 105: Значення простих і нарізних поштучних тістечок. Тема уроку 106: Асортимент і класифікація тістечок.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 270 - 284
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com