Тема уроку 102: Приготування масляного бісквіту. Тема уроку 103: Приготування різних видів бісквіту.
Дата: 12.03.2023 16:55
Кількість переглядів: 118
СЕРЕДА, 15.03.2023 р.
Тема уроку 102: Приготування масляного бісквіту.
Тема уроку 103: Приготування різних видів бісквіту.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 194 - 206
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com