A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 119: Транспортування тортів і тістечок.

Дата: 01.04.2023 16:39
Кількість переглядів: 80

ПОНЕДІЛОК, 03.04.2023 р.

Тема уроку 119: Транспортування тортів і тістечок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 354 - 355.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора