Тема уроку 53: Основні правила смаження птиці у цілому вигляді, порціонування птиці, підбір гарнірів.
Дата: 12.11.2022 16:34
Кількість переглядів: 46
П’ЯТНИЦЯ, 18.11.2022 р.
Тема уроку 53: Основні правила смаження птиці у цілому вигляді, порціонування птиці, підбір гарнірів.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater
https://archive.org/details/ukrainskakuhnya1998/page/n135/mode/2up стор. 145-148.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com