Тема уроку 52: Варені припущенні страви з птиці, підбір гарнірів, відпуск.
Дата: 12.11.2022 16:28
Кількість переглядів: 31
П’ЯТНИЦЯ, 18.11.2022 р.
Тема уроку 52: Варені припущенні страви з птиці, підбір гарнірів, відпуск.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater стор. 336-339.
https://archive.org/details/ukrainskakuhnya1998/page/n135/mode/2up
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com