Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи. Гігієнічна оцінка хліба та хлібопродуктів.
Дата: 04.12.2022 16:20
Кількість переглядів: 61
ЧЕТВЕР, 08.12.2022 р.
Тема уроку 10: Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи. Гігієнічна оцінка хліба та хлібопродуктів.
Теоретичний матеріал: https://vpl.org.ua/news/20-44-00-17-03-2020/
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання, записати питання – відповідь.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com