A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 10. Тема: «Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи)». «Гігієнічна обробка якості хліба та хлібопродуктів».

Дата: 17.03.2020 20:44
Кількість переглядів: 1042

Шановні здобувачі освіти, опрацюйте наданий навчальний матеріал, дайте відповіді на контрольні, тестові запитання та запишіть в конспект для подальшої перевірки.

 

 

Урок № 10. Тема: «Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи)». «Гігієнічна обробка якості хліба та хлібопродуктів».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора