Тема уроку 51: Технологія приготування страв з субпродуктів.
Дата: 12.11.2022 16:19
Кількість переглядів: 48
ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.
Тема уроку 51: Технологія приготування страв з субпродуктів.
Підручники: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
Доцяк В.С. Українська кухня. – Львів: Оріяна-нова.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater
https://archive.org/details/ukrainskakuhnya1998/page/n135/mode/2up стор. 136-139.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com