A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 51: Технологія приготування страв з субпродуктів.

Дата: 12.11.2022 16:19
Кількість переглядів: 48

ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.

Тема уроку 51: Технологія приготування страв з субпродуктів.

Підручники: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

Доцяк В.С. Українська кухня. – Львів: Оріяна-нова.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater

https://archive.org/details/ukrainskakuhnya1998/page/n135/mode/2up  стор. 136-139.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора