A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 24.10.2022 року по 28.10.2022 року

Дата: 22.10.2022 16:18
Кількість переглядів: 70

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ВІВТОРОК

25.10.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 10: Правила та порядок складання готової продукції.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://joinposter.com/ua/post/pravila-zberigannia-produktiv

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

ВІВТОРОК

25.10.2022 р.

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 11: Правила оздоблення готових виробів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://uk.baker-group.net/confectionery-formulations-technology-raw-materials-and-ingredients/production-of-flour-confectionery-products/finishing-packaging-and-storage-of-goods.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

ЧЕТВЕР

27.10.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 12: Режим і тривалість випікання виробів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://uk.baker-group.net/confectionery-formulations-technology-raw-materials-and-ingredients/production-of-flour-confectionery-products/vypechka-muchnykh-konditerskikh-izdelij.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

 

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

Тема 2: Приготування начинок (5 годин).

Тема уроку 13: Асортимент, види, обробка, підготовка до використання начинок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 100.

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

П’ЯТНИЦЯ

28.10.2022 р.

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 14: Начинка з фруктів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://uk.baker-group.net/confectionery-formulations-technology-raw-materials-and-ingredients/caramel/preparation-of-simple-fillings.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

 

3.

10:20-11:05

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 15: Начинка з молочних продуктів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор 100, 105.

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора