A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Практична робота 6. Розрахунок сировини: торт Хрещатик.

Дата: 06.06.2022 16:11
Кількість переглядів: 103

П’ЯТНИЦЯ, 10.06.2022 р.

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Практична робота 6. Розрахунок сировини: торт Хрещатик.

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

https://www.youtube.com/watch?v=lik-5iVmYT8

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора