Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 24.10.2022 року по 28.10.2022 року
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ВІВТОРОК 25.10.2022 р. |
7. |
14:10-14:55 |
Організація виробництва та обслуговування Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 4: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв з сиру. |
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ЧЕТВЕР 27.10.2022 р. |
4. |
11:15-12:00 |
Організація виробництва та обслуговування Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 5: Організація робочих місць, підбір інструмента для приготування та відпуску страв з м’яса. |
Підручник: |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
П’ЯТНИЦЯ 28.10.2022 р. |
6. |
13:15-14:00 |
Організація виробництва та обслуговування Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 6: Організація робочих місць для приготування та відпуску холодних страв і закусок. |
Підручник: https://pidru4niki.com/1061120743449/turizm/organizatsiya_roboti_holodnogo_tsehu |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |