A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 24.10.2022 року по 28.10.2022 року

Дата: 22.10.2022 16:06
Кількість переглядів: 43

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ВІВТОРОК

25.10.2022 р.

7.

14:10-14:55

Організація виробництва та обслуговування

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 4: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв з сиру.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3283/

https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3284/  

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ЧЕТВЕР

27.10.2022 р.

4.

11:15-12:00

Організація виробництва та обслуговування

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 5: Організація робочих місць, підбір інструмента для приготування та відпуску страв з м’яса.

Підручник:

https://vseosvita.ua/library/organizacia-robocogo-misca-kuhara-z-prigotuvanna-masnih-napivfabrikativ-376388.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

П’ЯТНИЦЯ

28.10.2022 р.

6.

13:15-14:00

Організація виробництва та обслуговування

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 6: Організація робочих місць для приготування та відпуску холодних страв і закусок.

Підручник:

https://pidru4niki.com/1061120743449/turizm/organizatsiya_roboti_holodnogo_tsehu

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора