Тема уроку 87: Загальна характеристика сировини для приготування холодних страв і закусок (сири і хлібні продукти).
Дата: 04.12.2022 15:53
Кількість переглядів: 40
ЧЕТВЕР, 08.12.2022 р.
Тема уроку 87: Загальна характеристика сировини для приготування холодних страв і закусок (сири і хлібні продукти).
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/244/mode/2up?view=theater стор. 244 - 248
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com