A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 86: Загальна характеристика сировини для приготування холодних страв і закусок (м'ясо, м’ясні продукти).

Дата: 04.12.2022 15:52
Кількість переглядів: 62

ЧЕТВЕР, 08.12.2022 р.

Тема уроку 86: Загальна характеристика сировини для приготування холодних страв і закусок (м'ясо, м’ясні продукти).

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/240/mode/2up?view=theater    стор. 241 - 244

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора