Тема уроку 113: Асортимент і класифікація тортів.
Дата: 26.03.2023 15:51
Кількість переглядів: 71
ПОНЕДІЛОК, 27.03.2023 р.
Тема 18: Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста (9 годин).
Тема уроку 113: Асортимент і класифікація тортів.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 316 - 318.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com