A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 113: Асортимент і класифікація тортів.

Дата: 26.03.2023 15:51
Кількість переглядів: 71

ПОНЕДІЛОК, 27.03.2023 р.

Тема 18: Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста (9 годин).

Тема уроку 113: Асортимент і класифікація тортів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 316 - 318.

Інформаційний матеріал: Торти 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора