Тема уроку 59: Вимоги до якості, умови зберігання піци.
Дата: 17.12.2022 15:50
Кількість переглядів: 48
ВІВТОРОК, 20.12.2022 р.
Тема уроку 59: Вимоги до якості, умови зберігання піци.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
Інформаційний матеріал: https://naurok.com.ua/materiali-do-urokiv-virobnichogo-navchannya-z-temi-prigotuvannya-virobiv-iz-drizhdzhovogo-tista-z-161418.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання і записати питання, відповіді.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com