Тема уроку 83: Значення холодних страв і закусок у харчуванні.
Дата: 04.12.2022 15:46
Кількість переглядів: 42
СЕРЕДА, 07.12.2022 р.
Тема 10: Технологія приготування холодних страв і закусок (18 годин).
Тема уроку 83: Значення холодних страв і закусок у харчуванні.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater стор. 233-234
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com