A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 83: Значення холодних страв і закусок у харчуванні.

Дата: 04.12.2022 15:46
Кількість переглядів: 42

СЕРЕДА, 07.12.2022 р.

Тема 10: Технологія приготування холодних страв і закусок (18 годин).

Тема уроку 83: Значення холодних страв і закусок у харчуванні.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater   стор. 233-234

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора