Практична робота 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість виробів.
Дата: 08.05.2022 15:45
Кількість переглядів: 89
П’ЯТНИЦЯ, 13.05.2022 р.
ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.
Практична робота 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість виробів.
Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства»
Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.
Відповісти на питання.
https://drive.google.com/file/d/1rnfV9nL7ThcxY28LB_GoBy8JBU1ZVSCn/view
стор.280.