A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 50: Технологія приготування та відпуск страв з котлетної маси: зрази, рулет, тощо.

Дата: 12.11.2022 15:44
Кількість переглядів: 86

ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.

Тема уроку 50: Технологія приготування та відпуск страв з котлетної маси: зрази, рулет, тощо.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater  

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Скласти технологічну картку, схему «Зрази січені».

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал: Технологія приготування та відпуск страв з котлетної маси: зрази, рулет, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора