Тема уроку 50: Технологія приготування та відпуск страв з котлетної маси: зрази, рулет, тощо.
Дата: 12.11.2022 15:44
Кількість переглядів: 86
ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.
Тема уроку 50: Технологія приготування та відпуск страв з котлетної маси: зрази, рулет, тощо.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Скласти технологічну картку, схему «Зрази січені».
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал: Технологія приготування та відпуск страв з котлетної маси: зрази, рулет, тощо.