Тема уроку 48: Загальні правила запікання страв з м’яса, підбір гарнірів, соусів відпуск.
Дата: 12.11.2022 15:39
Кількість переглядів: 29
СЕРЕДА, 16.11.2022 р.
Тема уроку 48: Загальні правила запікання страв з м’яса, підбір гарнірів, соусів відпуск.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater стор. 327-329.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com