Тема уроку 80: Технологія приготування страв з каш. Вимоги до якості. Відпуск.
Дата: 04.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 81
ВІВТОРОК, 06.12.2022 р.
Тема 9: Технологія приготування страв з круп бобових і макаронних виробів (3 години).
Тема уроку 80: Технологія приготування страв з каш. Вимоги до якості. Відпуск.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/196/mode/2up?view=theater стор. 196 - 197
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com