Тема уроку 79: Технологія приготування холодних и гарячих страв з кисломолочного сиру. Вимоги до якості.
Дата: 04.12.2022 15:36
Кількість переглядів: 40
ПОНЕДІЛОК, 05.12.2022 р.
Тема уроку 79: Технологія приготування холодних и гарячих страв з кисломолочного сиру. Вимоги до якості.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/192/mode/2up?view=theater стор. 193 - 195
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контролі питання, записати питання –відповідь.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com