A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 79: Технологія приготування холодних и гарячих страв з кисломолочного сиру. Вимоги до якості.

Дата: 04.12.2022 15:36
Кількість переглядів: 40

ПОНЕДІЛОК, 05.12.2022 р.

Тема уроку 79: Технологія приготування холодних и гарячих страв з кисломолочного сиру. Вимоги до якості.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/192/mode/2up?view=theater    стор. 193 - 195

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контролі питання, записати питання –відповідь.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора