A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 14 Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів

Дата: 01.02.2023 15:36
Кількість переглядів: 411

Олійник-О.-М.-Основи-фізіологій-санітарії-та-гігієни-харчування - Підручник – стор 101 – 111. Ознайомитись та дати відповіді на питання стор – 111; Створити тезісний конспект.

Переглянути презентацію

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора