A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 46: Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса великими, порційними, дрібними шматками.

Дата: 12.11.2022 15:33
Кількість переглядів: 55

ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.

Тема уроку 46: Технологія приготування та відпуск страв із смаженого м’яса великими, порційними, дрібними шматками.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater  стор. 229-332.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора