A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 45: Загальні правила варіння м’яса, визначення готовності, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості.

Дата: 12.11.2022 15:30
Кількість переглядів: 71

ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.

Тема уроку 45: Загальні правила варіння м’яса, визначення готовності, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/326/mode/2up?view=theater  стор. 327-329.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора