A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 24.10.2022 року по 28.10.2022 року

Дата: 22.10.2022 15:24
Кількість переглядів: 48

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ПОНЕДІЛОК

24.10.2022 р.

1.

8:30-9:15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема 2: Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (10 годин).

Тема уроку 6: Механічна кулінарна обробка риби з хрящовим скелетом.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

Стор. 50 - 52 http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ПОНЕДІЛОК

24.10.2022 р

2.

9:25-10:10

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 7: Способи механічної обробки різних видів риб.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

Стор. 52 - 57 http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ВІВТОРОК

25.10.2022 р.

4.

11:15-12:00

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 8: Технологія приготування натуральних напівфабрикатів з різних видів риб.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

Стор. 58 - 61 http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ВІВТОРОК

25.10.2022 р.

5.

12:20-13:05

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 9: Підготовка риби для фарширування в цілому вигляді.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-pidgotovka-ribi-dla-farsiruvanna-u-cilomu-vigladi-kruglakami-ta-file-398981.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ВІВТОРОК

25.10.2022 р.

6.

13:15-14:00

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 10: Підготовка риби для фарширування кругляками та філе.

Підручник: 

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-pidgotovka-ribi-dla-farsiruvanna-u-cilomu-vigladi-kruglakami-ta-file-398981.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

СЕРЕДА

26.10.2022 р.

1.

8:30-9:15

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 11: Технологія приготування рибної січеної маси і напівфабрикатів з неї.

Підручник:

https://pidru4niki.com/84292/tovaroznavstvo/napivfabrikati_ribnoyi_sichenoyi_naturalnoyi_kotletnoyi_masi

http://book4cook.in.ua/archives/1982

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

СЕРЕДА

26.10.2022 р.

2.

9:25-10:10

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 12: Механічна кулінарна обробка харчових відходів.

Підручник:

https://pidru4niki.com/84293/tovaroznavstvo/obrobka_vikoristannya_ribnih_harchovih_vidhodiv

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ЧЕТВЕР

27.10.2022 р.

5.

12:20-13:05

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 13: Види, хімічний склад нерибних продуктів моря.

Підручник:

https://jak.bono.odessa.ua/articles/korotka-harakteristika-neribnih-produktiv-morja.php

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ЧЕТВЕР

27.10.2022 р

6.

13:15-14:00

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 14: Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів моря.

Підручник:

https://studfile.net/preview/5194339/page:30/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ЧЕТВЕР

27.10.2022 р

7.

14:10-14:55

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема уроку 15: Лабораторно-практична робота № 2 «Риба фарширована».

Підручник:

https://www.youtube.com/watch?v=prDvqgRwDPo

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

Надіслати фото процесу та кінцевого результату на Viber за тел. +38 050 043 12 50

П’ЯТНИЦЯ

28.10.2022 р.

4.

11:15-12:00

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема 3: Технологія приготування страв з риби, морепродуктів (11 годин).

Тема уроку 16: Значення страв з риби в харчуванні.

Підручник:

https://naurok.com.ua/prezentaciya-znachennya-strav-z-ribi-v-harchuvanni-158538.html#:~:text=Харчова%20цінність%20риби.-,Страви%20з%20риби%20є%20важливим%20джерелом%20повноцінних%20білків%2C%20які%20є,%2C%20ніж%20білки%20м%27яса.

Завдання для виконання:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора