Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 24.10.2022 року по 28.10.2022 року
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ПОНЕДІЛОК 24.10.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема 2: Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів (10 годин). Тема уроку 6: Механічна кулінарна обробка риби з хрящовим скелетом. |
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014. Стор. 50 - 52 http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ПОНЕДІЛОК 24.10.2022 р |
2. |
9:25-10:10 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 7: Способи механічної обробки різних видів риб. |
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014. Стор. 52 - 57 http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ВІВТОРОК 25.10.2022 р. |
4. |
11:15-12:00 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 8: Технологія приготування натуральних напівфабрикатів з різних видів риб. |
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014. Стор. 58 - 61 http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ВІВТОРОК 25.10.2022 р. |
5. |
12:20-13:05 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 9: Підготовка риби для фарширування в цілому вигляді. |
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ВІВТОРОК 25.10.2022 р. |
6. |
13:15-14:00 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 10: Підготовка риби для фарширування кругляками та філе. |
Підручник: |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
СЕРЕДА 26.10.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 11: Технологія приготування рибної січеної маси і напівфабрикатів з неї. |
Підручник: |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
СЕРЕДА 26.10.2022 р. |
2. |
9:25-10:10 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 12: Механічна кулінарна обробка харчових відходів. |
Підручник: https://pidru4niki.com/84293/tovaroznavstvo/obrobka_vikoristannya_ribnih_harchovih_vidhodiv |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ЧЕТВЕР 27.10.2022 р. |
5. |
12:20-13:05 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 13: Види, хімічний склад нерибних продуктів моря. |
Підручник: https://jak.bono.odessa.ua/articles/korotka-harakteristika-neribnih-produktiv-morja.php |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ЧЕТВЕР 27.10.2022 р |
6. |
13:15-14:00 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 14: Механічна кулінарна обробка нерибних продуктів моря. |
Підручник: |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ЧЕТВЕР 27.10.2022 р |
7. |
14:10-14:55 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема уроку 15: Лабораторно-практична робота № 2 «Риба фарширована». |
Підручник: |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Надіслати фото процесу та кінцевого результату на Viber за тел. +38 050 043 12 50 |
П’ЯТНИЦЯ 28.10.2022 р. |
4. |
11:15-12:00 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема 3: Технологія приготування страв з риби, морепродуктів (11 годин). Тема уроку 16: Значення страв з риби в харчуванні. |
Підручник: |
Завдання для виконання: |