A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 47: Асортимент і технологія приготування посипок.

Дата: 04.12.2022 14:59
Кількість переглядів: 91

ВІВТОРОК, 06.12.2022 р.

Тема 9: Приготування посипок (2 години).

Тема уроку 47: Асортимент і технологія приготування посипок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 262 - 269

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на контрольні питання і записати питання - відповіді.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора