A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Практична робота 5. Розрахунок сировини:трубочка з кремом.

Дата: 29.05.2022 14:27
Кількість переглядів: 86

П’ЯТНИЦЯ, 03.06.2022 р.

 

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Практична робота 5. Розрахунок сировини:трубочка з кремом.

 

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

https://naurok.com.ua/tehnologichni-kartki-prigotuvannya-tistechok-materiali-do-urokiv-virobnichogo-navchannya-z-temi-prigotuvannya-tistechok-dlya-uchniv-z-profesi-konditer-169044.html  

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал. Розрахувати сировину на 5 порцій згідно технологічних карток.

Законспектувати основні поняття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора