A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 21: Приготування фаршів з овочів, грибів.

Дата: 30.10.2022 14:14
Кількість переглядів: 76

П’ЯТНИЦЯ, 04.11.2022 р.

3. 10:20-11:05 год.

Тема уроку 21: Приготування фаршів з овочів, грибів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://karaoke-k3.ru/uk/buns/blyuda-iz-myasnogo-farsha-gribami-gotovim-vkusnye-blyuda-s-farshem-i-gribami.html

https://kamvpu.ucoz.ua/_tbkp/distnavch11/grupa-21-tekhnologija_prigotuvannja_nachinok.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора