A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 93: Технологія приготування салатів і вінегретів, вимоги до якості.

Дата: 10.12.2022 14:05
Кількість переглядів: 42

ВІВТОРОК, 13.12.2022 р.

Тема уроку 93: Технологія приготування салатів і вінегретів, вимоги до якості.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/116/mode/2up?view=theater

стор. 116-120

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/252/mode/2up?view=theater

стор. 252 - 255

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора