Тема уроку 93: Технологія приготування салатів і вінегретів, вимоги до якості.
Дата: 10.12.2022 14:05
Кількість переглядів: 42
ВІВТОРОК, 13.12.2022 р.
Тема уроку 93: Технологія приготування салатів і вінегретів, вимоги до якості.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/116/mode/2up?view=theater
стор. 116-120
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/252/mode/2up?view=theater
стор. 252 - 255
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com