Тема уроку 20: Приготування фаршів з круп’яних продуктів.
Дата: 30.10.2022 14:04
Кількість переглядів: 42
П’ЯТНИЦЯ, 04.11.2022 р.
2. 9:25-10:10 год.
Тема уроку 20: Приготування фаршів з круп’яних продуктів.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
Теоретичний матеріал: http://cookery.com.ua/cikavi-ta-korisni-statti/13121-sim-krup-yaki-povinni-buti-v-kozhnomu-budinku.html#.Y15pUKtBxPY
https://budovaeo.blogspot.com/2022/01/36_12.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com